http://www.japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/06/banner_site_tomofair.jpg

Tomofair aangekondigd

Wij als otaku komen weining te kort met bijna elke maand wel een con of tof event in eigen land. In april konden we ons al in onze handjes wrijven met Tomocon en nu mogen we ons ook al 4 oktober in de agenda noteren, dan organiseren de mannen die ons Tomocon gaven namelijk TomoFair!

Wat is TomoFair?

TomoFair is als event nog het beste te vergelijken met Japanmarkt in Leiden, maar dan vrijwel volledig indoor. Tomofair wordt de grootste indoor Japanse markt van Nederland. Met maar liefst 150 kraampjes is er voor iedereen wel iets bijzonders te vinden.
Deze kraampjes zullen verspreid worden over een 2500 vierkante meter. Er worden diverse workshops en lectures georganiseerd en zijn er demonstraties die je kunt bekijken. Voor de Japanofiel met trek wordt er buiten een complete foodcourt ingericht waar je diverse traditionele lekkernijen kan scoren.  Naast de traditionele kraampjes met games, spelkaarten, manga en figurines zullen er ook wat meer conventionele Japanse producten te vinden zijn, denk hierbij aan authentieke Japanse kleding of woon-decoratie.

Waar is TomoFair?

De nieuwste Japanse markt zal plaats vinden in de Jan Massinkhaal, aan de  Nieuwe Dukenburgeweg te Nijmegen. De locatie zou prima bereikbaar zijn via het openbaar vervoer. Voor de mensen die de grote bestelbus van hun vader willen volladen met nieuwe merchandise, je kan er ook gratis parkeren.

Mag ik Cosplayen?

Op deze grote markt is er ook ruimte voor al je Cosplay-activiteiten, er worden zelfs kleedkamers ter beschikking gesteld zodat jij je in alle rust je kostuum kan aandoen en fatsoeneren. Ook in de vorm van lectures en workshops zal er de nodige aandacht aan cosplay worden gegeven.

Wat moet ik nog meer weten?

Op dit moment kunnen we jullie nog niet heel veel meer vertellen, maar verwacht in de toekomst zeker een interviewtje met de organisatie zodat we dit vraagstukken die wij. en jullie, nog hebben bij dit evenement kunnen beantwoorden.
Kaartjes zijn nu al te koop op de website www.tomofair.nl en kosten €2.50 in de voorverkoop.

Anime Market Wallpaper__yvt2There is 1 comment

Add yours

Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: